• profesionalizam i pouzdanost
  • neprekidna visoka kvaliteta nasih usluga
  • snažna povezanost sa klijentima i partnerima
  • učinkovita komunikacija sa klijentima
  • fleksibilnost, sposobnost brzog reagiranja na promjene

Mi smo firma koja se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom aluminijskih kapija, balkona i dvorišnih ograda kao i dodatne opreme za navedene proizvode.

Snabdijevamo se robom provjerene kvalitete, certificiranih dobavljača sa dugogodišnjim iskustvom.

Mladi tim predanih i motiviranih djelatnika, sa akcentima na kvalitet, savršenstvo i trajnost, osigurat će optimalnu izvedbu elemenata koje nudi naša firma.

Naša stručnost omogućava ponudu visoke kvalitete, uravnotežen omjer cijene i karakteristika naših proizvoda, te smo u najzahtjevnim situacijama pouzdan i lojalan partner za naše klijente.

Uz profesionalno savjetovanje, u mogućnosti smo ponuditi našim klijentima, partnerima i prijateljima paletu proizvoda koja ne ostavlja niti jednu neispunjenu želju.

Naš moto je: “Posao nije završen sve dok kupac nije zadovoljan.”

Savjetovanje, planiranje i ugradnja, sve na jednom mjestu! 

Plus cijeli niz razlicitih usluga za trajnu radost na Vasim ogradama i kapijama!

Kada se uspjeh može vidjeti, onda se tu radi o našim referentnim objektima.

Pogledajte našu galeriju slika!

Donesite ispravnu odluku i posjetite nas!

Često kupci pogriješe prilikom izbora proizvoda. Razlog tome jeste nedovoljno poznavanje proizvoda ili karakteristika proizvoda koji se nude na tržištu! Samim tim pobjeđuje cijena proizvoda a ne razum.

Posljedice takve kupnje su velike! Proizvod koji ste dobili je lošeg kvaliteta, neodgovarajućih karakteristika i normi, nestručno ugrađen, te na kraju Vaša investicija postaje trošak i bespotrebno gubljene dragocjenog vremena!

Svjesni te činjenice, naše stručno osoblje nudi sve tehničke informacije vezane za prednosti naših elemenata i taj naćin spriječavamo potencijalne nesporazume u samom početku saradnje!

Nakon kratkog savjetovanja sa našim osobljem, bićete u mogućnosti da razlikujete dobar od lošeg proizvoda i spriječite dodatne troškove ili neočekivana iznenađenja!

Naša firma može biti uspješna samo ukoliko se dokaze na novim izazovima, a naš uspjeh zavisi od Vašeg povjerenja!

IZLOŽBENI SALON

KONTAKT

Autorsko pravo © 2023. Sva prava pridržana. 
IMPRESSUMZaštita podatakaOUP